Herfst

Oogsten

De tijd van ´oogsten´ is aangebroken. De herfst doet zijn intrede. Op de moestuin, die ik samen deel met een groepje kennissen, hebben we groenten in overvloed: aardappelen, wortels en tomaten die rood kleuren. De smaak van de groente is zo rijk en vullend, dat ik eigenlijk nooit meer voedsel uit de supermarkt wil eten.

Het maakt me gelukkig om te zien wat onze tijd, liefde en aandacht doet met de tuin in samenwerking met de zon, maan, sterren en het water.

We komen eens per week bij elkaar en koken soms ook samen, verser eten kan eigenlijk niet.

Maar hoe zit het met mijn eigen bedrijf? Ik heb mijn opleiding tot natuur- en wandelcoaching afgerond, een website laten maken, maar het oogsten is er nog niet van gekomen. De zomer bracht mij allemaal nieuwe dingen: een vakantie, een nieuwe liefde en altijd wel klusjes om mee bezig te zijn.

Maar nu heb ik zin om te laten zien welke kleuren ik draag. Mensen laten zien dat ik er ben en er ook voor hen ben. De tijd is aangebroken.

Ik zou je graag willen helpen door het inzetten van natuur- en wandelcoaching. Heb je een coachvraag? Een vraag die te maken heeft met een wens, verlangen of is er iets waar je tegenaan loopt? Lijkt het je wat om daar samen met mij naar te kijken en verder te onderzoeken?

Stuur mij dan een mail naar: info@natuurenwandelcoaching.nl

Ik ga graag met je op pad, de natuur geeft altijd antwoorden!

Veel Liefs Laura

PS: Ik geef deze oogstmaand een korting van 20% Maak daar vooral gebruik van!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *