Recensies

“Laura schept een prettig vertrouwen, door goed te luisteren, niet te oordelen en door aandacht voor wat jij prettig vindt. Het is fijn ontspannen en natuurlijker om buiten wandelend in gesprek te zijn dan om statisch tegenover elkaar te zitten.”

-Jacqueline –

“Laura straalt een fijne rust uit, stelt je goed op je gemak en handelt vanuit spiritualiteit in combinatie met toegepaste theorieën. Ze gaf me steun in een moeilijke tijd en tijdens de wandelingen tips om in het hier en nu te zijn en tijd vrij te maken voor mezelf” 

– (andere) Laura

“Ik mocht tijdens de studie van Laura haar coaching ontvangen. Als ervaren coach en coachee, was ik vooral direct geïnteresseerd in het aspect van de natuur tijdens dit soort processen. Tijdens de wandelingen, was er bij ons beide steeds ruimte voor de natuur. Tijdens het wandelen, het delen, viel op dat de natuur soms ‘riep’. Voor mij was het erg versterkend dat Laura zuiver kon afstemmen, de herkenning kon interpreteren, kon laten waar nodig, kon erkennen waar nodig, een vraag te stellen…en weer in beweging te komen. Zeer kundig, in samenwerking met de natuur. De enige waarheid in ons bestaan.”

– Renza –